Menu
Vaša porudžbina

Auto kozmetika Sonax

Kompanija SONAX je najpoznatiji evropski proizvođač auto-kozmetike sa sedištem u Nemačkoj. Tradicija duža od pola veka u proizvodnji kvalitetnih i tehnološki naprednih sredstava za profesionalnu i ličnu upotrebu pri čišćenju i održavanju automobila, čini SONAX apsolutnim liderom na svetskom tržištu. SONAX proizvodi su cenjeni i prepoznatljivi u preko sedamdeset zemalja sveta. SONAX je dugi niz godina pouzdan partner Formule 1 zbog izuzenog kvaliteta proizvoda, što se potvrđuje višegodišnjom saradnjom na planu marketinga i promocije. Paleta od preko tri stotine različitih proizvoda namenjenih pranju, poliranju, čišćenju unutrašnjih delova, osvežavanju, te pomoćnih sredstava, stoji na raspolaganju vlasnicima automobila, kao i profesionalcima, u cilju postizanja vrhunskog izgleda, čistoće, dužeg veka trajanja i poboljšanja performansi vozila. SONAX je nazaobilazan partner prilikom održavanja, zaštite od spoljnih uticaja, ali i prilikom doterivanja vozila i povećanja njegove upotrebne i estetske vrednosti.

Šifra proizvoda: 814
Nova proaktivna formula! Poboljšava dizel goriva lošijeg kvaliteta, omogućavajući optimalnu performansu Dizel sistema. Poboljšava lubrikacione mogućnosti tretiranih Dizel goriva. Izbegava ostatke oksidacije, naročito na izlaznoj mlaznici. Poboljšava sposobnosti skladištenja tretiranih Dizel goriva. ..
700.00 din Bez PDV:700.00 din
Šifra proizvoda: 813
Za maksimalne performanse motora! Zaustavlja probleme paljenja i skokova pritiska. Pruža prazan hod, dobru reakciju leptir gasa. Smanjuje potrošnju goriva. Sprečava rđanje i koroziju sistema goriva. Podmazuje pumpu, regulator goriva i injektore. ..
700.00 din Bez PDV:700.00 din
Šifra proizvoda: 812
Za optimalan rad motora! Otklanja taloge iz injektora i u komorama-klipovima za sagorevanje. Pročišćava čitav sistem goriva. Štiti od korozije i formiranja voska. Smanjuje izduvne emisije. ..
700.00 din Bez PDV:700.00 din
Šifra proizvoda: 725
Sonax Auto polir je visokosjajna nega za matirane i zapuštene lakove. Čisti temeljno i ujedno zaštićuje. Polira i konzervira u jednom radnom postupku. Daje visoki sjaj. Može da se primenjuje i pri mašinskom poliranju. Ne koristiti za nove metalik lakove! Ne nanositi na plastične delove. Automob..
700.00 din Bez PDV:700.00 din
Šifra proizvoda: 810
Temeljno i nežno otklanja tvrdokorne mrlje sa unutrašnje opreme, tapaciranih sedišra, tekstilnih pokrivača, postava plastičnih krovova ili krovova sa šiberom. Ostavlja svež miris u kolima. ..
700.00 din Bez PDV:700.00 din
Sonax jelenska koža
NAJPRODAVANIJE
Šifra proizvoda: 727
Sintetička jelenska kožica koja dobro upija vodu. Visokog kvaliteta i otporna na cepanje. Idealna i za domaćinstvo. Lako se održava. Veličina: 43 x 32 cm. ..
500.00 din Bez PDV:500.00 din
Šifra proizvoda: 699
Losion za nežno čišćenje i negu opreme iz unutrašnjosti auta, kože motorcikala i druge glatke kože. Osvežava boju i vraća prirodan miris koži. Bez napora otklanja prljavštinu, ulje i masnoće. Čini kožu naročito gipkom i sprečava njeno pucanje. Silikonski voskovi i pčelinji vosak daju koži odličnu i ..
850.00 din Bez PDV:850.00 din
Sonax Maramice za čišćenje plastičnih površina
Nema na stanju
Šifra proizvoda: 1544
Vlažne maramice za čišćenje, održavanje i negu površina od plastike, drveta i gume. Za upotrebu u automobilu i u domaćinstvu. Dermatološki testirane!Pakovanje: 10 maramica. Veličina: 20 x 18 cm..
320.00 din Bez PDV:320.00 din
Šifra proizvoda: 816
Izuzetno fina i kvalitetna mikrofiber krpa za unutrašnjost vozila i stakla, ne ostavlja nikakve tragove posle upotrebe. Čisti stakla, plastične površine, tapacirung, tepihe, bez tragova. Može da se pere. Primena na ravnim površinama: za čišćenje navlažiti, a za brisanje i poliranje koristiti suvu kr..
350.00 din Bez PDV:350.00 din
Šifra proizvoda: 809
Sonax Wash & Wax auto šampon sa voskom za ručno pranje automobila, pruža izuzetnu zaštitu farbe nakon pranja. Čisti i štiti, sve u jednom. Šampon temeljno rastvara prljavštinu a vosak pokriva farbu dugotrajnim zaštitnim slojem, obezbeđujući sjaj i zaštitu. Sadrži visoko kvalitetni Carnauba vosak..
850.00 din Bez PDV:850.00 din
Šifra proizvoda: 811
Sonax sredstvo za čišćenje i dezinfekciju klima uređaja. Sonax antibakterijska formula održava čistim klima uređaj u automobilu, nakon upotrebe vazduh je zdrav i higijenski čist, svežeg i prijatnog mirisa.Način upotrebe: startujete motor, uključite klimu na najjače, otvorite sve otvore rashladno..
650.00 din Bez PDV:650.00 din
Šifra proizvoda: 1546
Naročito razvijen za higijensku čistoću auta i doma. Moćna formula koja pruža intenzivnu higijenu i neutralizuje neprijatne mirise. Čak i tvrdokorne mrlje u unutrašnjosti, na tapaciru sedišta, postavi krova i sl, bivaju otklonjene nežno i efikasno. Sadrži neutralizator neprijatnih mirisa, otklanja m..
900.00 din Bez PDV:900.00 din
Šifra proizvoda: 815
Inovativni sunđer za čišćenje, namenjen za otklanjanje insekata i drugih tvrdokornih mrlja sa stakla, plastike, limarije. Njegova struktura poput saća iz košnica lako, brzo i temeljno uklanja ostatke insekata bez grebanja površine. ..
240.00 din Bez PDV:240.00 din
Šifra proizvoda: 1535
Univerzalni sunđer za čišćenje kola. Naročito upijajući. Sa dve površine za aplikaciju. Siva strana ima mekšu strukturu i napravljena je za opšte čišćenje vozila. Bela strana poseduje grublju površinu i idealna je za otklanjanje tvrdokornih mrlja (npr.insekata)..
280.00 din Bez PDV:280.00 din
Šifra proizvoda: 726
Sonax Xtreme Wheel Cleaner vrlo efikasno specijalno sredstvo za čišćenje svih čeličnih i aluminijumskih felni. Odstranjuje bez muke i tvrdokornu nečistoću kao što su stvrdnuta kočiona prašina, ulje, ostaci gume i ostale ulične nečistoće sa svih čeličnih i aluminijumskih felni. Sa Sonax četkom se i t..
750.00 din Bez PDV:750.00 din
Prikaži 1 do 15 od 15 (1 Strana)
Informacije o korišćenju kolačića
Ovaj website koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.