Menu
Vaša porudžbina
Posetite naš maloprodajni objekat u Beogradu u ul. Radnička 35 (Preko puta NIS pumpe)

Krovni nosac za skije Nordrive NK40

Krovni nosac za skije Nordrive NK40

Nosač za skije, krovni, za 4 para skija ili 2 snowborda Nordrive NK40

Krovni nosači za skije su visokog kvaliteta, napravljeni od aluminijuma. Nosači skija su za 4 para skija ili 2 snowborda. Krovni nosač skija se zaključava! Montira se na postojeće krovne nosače. Nosači skija su u paru. Teški su 2.5 kilograma, nosivost je 40 kilograma i max. preporučena brzina je 130 km/h.

Velika nosivost, jednostavno rukovanje i izuzetna stabilnost glavni su elementi po kojima se ovaj nosač ističe. Aerodinamički dizajn, krute aluminijske ruke ojačane sa dva rebra. Utovarni prostor širine 450 mm, Mekani i fleksibilni trokomorni gumeni profil za siguran transport i držanje skija i snowboarda bez ogrebotina. Povećani razmak između krovnog nosača i utovarnog prostora na 7,5 cm, za skije s visokim vezovima.

Veliko dugme za zatvaranje kojim se može praktično upravljati čak i kada nosite rukavice (dvostupanjsko zatvaranje za manje i veće opterećenje). Brza montaža na T-kanale osnovnog aluminijskog nosača. Jednostavna montaža na pravougaone čelične nosače (max 33×25 mm) pomoću montažnog kompleta. Komplet za montažu i T-adapteri su uključeni. Nosač za skije se može zaključati

Napiši komentar

Ne svidja mi se Svidja mi se
Captcha
  • Šifra proizvoda: 4882
9000.00 din
Bez PDV: 9000.00 din
Napomena:
Cena je izražena sa PDV-om.
Informacije o korišćenju kolačića
Ovaj website koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.