Menu
Vaša porudžbina
Posetite naš maloprodajni objekat u Beogradu u ul. Radnička 35 (Preko puta NIS pumpe)

Naslon za ruku Dacia Duster od 2009 do 2017 Armster S crni stof

Naslon za ruku Dacia Duster od 2009 do 2017 Armster S crni stof

Nasloni za ruku Armster kompanije Rati u potpunosti su razvijeni i proizvedeni u Evropi (Madjarska). Kompanija Rati iz Madjarske radi prvu ugradnju za Peugeot, Citroen, Opel, Ford, Nissan, Dacia. Nasloni ruke su napravljeni od izuzetno kvalitetne izdržljive plastike i fine tkanine – štofa. Visokokvalitetni tipski naslon za ruku Armster S izrađen je tačno po meri za navedeni model automobila. Naslon za ruku povećava udobnost, elegantnog je i savremenog dizajna i savršen je dodatak u vašem automobilu.

Naslon ruke je tipski – originalni, u crnoj boji. Isporučuje se sa plastičnim adapterom koji je izrađen tačno po meri i tipu automobila i koji nedvosmisleno odgovara za navedeni tip vozila. Jedan set sadrži: naslon za ruku, originalni adapter i set vijaka. Kompletan naslon za ruku je proizveden po tipu vozila uzimajući u obzir položaj sedišta, volana, menjača i ručne kočnice.

Gornji poklopac naslona je presvučen finim štofom. Ispod gornjeg poklopca nalazi se praktičan prostor za odlaganje sitnica poput novčanika, olovaka, dokumenata, sunčanih naočara sa nosačem za dve olovke. Naslon za ruku je testiran do 80kg opterećenja i 10,000 podizanja i spuštanja! Naslon ruke se može podići između prednjih sedišta.

Ugradnja naslona za ruku je veoma brza i jednostavna. Naslon za ruku se može jednostavno postaviti na središnju konzolu za oko 10 minuta. Pored naslona za ruku i adaptera u setu dobijate sve potrebne vijke i podloške koji su vam potrebni za montažu.


Napiši komentar

Ne svidja mi se Svidja mi se
Captcha
  • Šifra proizvoda: 4131
7900.00 din
Bez PDV: 7900.00 din
Napomena:
Cena je izražena sa PDV-om.
Informacije o korišćenju kolačića
Ovaj website koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.