Menu
Vaša porudžbina
Posetite naš maloprodajni objekat u Beogradu u ul. Radnička 35 (Preko puta NIS pumpe)

Naslon za ruku Renault Clio IV od 2013 do 2019 Armrest 3 crni

Naslon za ruku Renault Clio IV od 2013 do 2019 Armrest 3 crni

Naslon za ruku Reno Clio IV (2013-2019) Armster 3 Crni 

Nasloni za ruku Armster kompanije Rati u potpunosti su razvijeni i proizvedeni u Evropi (Madjarska). Kompanija Rati iz Madjarske radi prvu ugradnju za Peugeot, Citroen, Opel, Ford, Nissan, Dacia. Nasloni ruke su napravljeni od izuzetno kvalitetne izdržljive plastike i kvalitetne eko kože. Visokokvalitetni tipski naslon za ruku Armster 3 izrađen je tačno po meri za navedeni model automobila. Naslon za ruku je sa kliznim poklopcem i povećava udobnost u vašem automobilu. Elegantnog je i savremenog dizajna i savršen je dodatak u vašem automobilu.

Naslon ruke je tipski – originalni, u crnoj boji. Isporučuje se sa plastičnim adapterom koji je izrađen tačno po meri i tipu automobila i koji nedvosmisleno odgovara za navedeni tip vozila. Jedan set sadrži: naslon za ruku, originalni adapter i set vijaka. Kompletan naslon za ruku je proizveden po tipu vozila uzimajući u obzir položaj sedišta, volana, menjača i ručne kočnice.

Gornji poklopac naslona je klizni i presvučen je kvalitetnom eko kožom. Poklopac naslona može se pomeriti ka napred za 5 cm. Ispod gornjeg poklopca nalazi se praktičan prostor za odlaganje sitnica poput novčanika, olovaka, dokumenata, sunčanih naočara, nosač za dve olovke i nosač za sitan novac. Naslon ima mogućnost podešavanja visine u bilo kom položaju zahvaljujući mehanizmu (okretnom točkiću) koji se nalazi na zadnjem delu naslona. Naslon za ruku je testiran do 80kg opterećenja i 10,000 podizanja i spuštanja! Naslon ruke se može podići između prednjih sedišta.

Ugradnja naslona za ruku je veoma brza i jednostavna. Naslon za ruku se može jednostavno postaviti na središnju konzolu za oko 10 minuta. Pored naslona za ruku i adaptera u setu dobijate sve potrebne vijke i podloške koji su vam potrebni za montažu.


Napiši komentar

Ne svidja mi se Svidja mi se
Captcha
  • Šifra proizvoda: 4127
9900.00 din
Bez PDV: 9900.00 din
Napomena:
Cena je izražena sa PDV-om.
Informacije o korišćenju kolačića
Ovaj website koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.