Menu
Vaša porudžbina
Radnja u Obrenovcu neće raditi u periodu od 27.06. do 03.07. zbog godišnjeg odmora. 

Carnauba Car Wax 500 ml

Carnauba Car Wax 500 ml - Auto kozmetika Turtle Wax (najpovoljnije cene www.silverauto.rs)
Nema na stanju
Carnauba Car Wax 500 ml

 Automobilski vosak za dugotrajnu zaštitu i sjaj.Carnauba Wax nudi poboljšanu formulu sa dugotrajnim rezultatima.  Kombinuje ono najbolje iz prirode,  uz pomoć moderne tehnologije.  Koristi Brazilian Carnauba ,najjači vosak u prirodi,  koji je nagrađen zbog izuzetne izdržljivosti i jačine sjaja. Ojačan silikonima nano tehnologije,  odlično prijanja na farbane površine pružajući ravnomeran i dugotrajan sjaj.

KORNJAČINI SAVETI:  Ako  na farbanim površinama ima nepravilnosti i blagih ogrebotina,  prvo naneti polir  restaurator koji obnavlja boju i uklanja ogrebotine.. Proizvod ne koristiti pod direktnim sunčevim zracima ili na vrućoj farbi.  Ne koristiti ako je sloj laka oštećen.  Izbegavati kontakt sa staklom i branicima.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU: 1. Postarati se da farba bude suva i čista i dobro promućkati bocu. 2. Sipati vosak na čistu krpu i naneti ga kružnim, preklapajućim pokretima, postepeno deo po deo. 3. Ostaviti da se osuši do mlečno bele boje  a zatim ispolirati čistom, suvom,  mekom krpom. 4. Lagano polirati da bi se istakao visok sjaj. 

Pakovanje: 500ml

Serijski broj: FG7898

Napiši komentar

Ne svidja mi se Svidja mi se
Captcha
  • Šifra proizvoda: 243
950.00 din
Bez PDV: 950.00 din
Informacije o korišćenju kolačića
Ovaj website koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.