Menu
Vaša porudžbina
Posetite naš maloprodajni objekat u Beogradu u ul. Radnička 35 (Preko puta NIS pumpe)

Carnauba Car Wax 500 ml

Carnauba Car Wax 500 ml - Auto kozmetika Turtle Wax
Carnauba Car Wax 500 ml

 Automobilski vosak za dugotrajnu zaštitu i sjaj.Carnauba Wax nudi poboljšanu formulu sa dugotrajnim rezultatima.  Kombinuje ono najbolje iz prirode,  uz pomoć moderne tehnologije.  Koristi Brazilian Carnauba ,najjači vosak u prirodi,  koji je nagrađen zbog izuzetne izdržljivosti i jačine sjaja. Ojačan silikonima nano tehnologije,  odlično prijanja na farbane površine pružajući ravnomeran i dugotrajan sjaj.

KORNJAČINI SAVETI:  Ako  na farbanim površinama ima nepravilnosti i blagih ogrebotina,  prvo naneti polir  restaurator koji obnavlja boju i uklanja ogrebotine.. Proizvod ne koristiti pod direktnim sunčevim zracima ili na vrućoj farbi.  Ne koristiti ako je sloj laka oštećen.  Izbegavati kontakt sa staklom i branicima.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU: 1. Postarati se da farba bude suva i čista i dobro promućkati bocu. 2. Sipati vosak na čistu krpu i naneti ga kružnim, preklapajućim pokretima, postepeno deo po deo. 3. Ostaviti da se osuši do mlečno bele boje  a zatim ispolirati čistom, suvom,  mekom krpom. 4. Lagano polirati da bi se istakao visok sjaj. 

Pakovanje: 500ml

Serijski broj: FG7898

Napiši komentar

Ne svidja mi se Svidja mi se
Captcha
  • Šifra proizvoda: 243
1400.00 din
Bez PDV: 1400.00 din
Napomena:
Cena je izražena sa PDV-om.
Informacije o korišćenju kolačića
Ovaj website koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.