Menu
Vaša porudžbina

Wax it Wet 500 ml

Wax it Wet 500 ml - Auto kozmetika Turtle Wax (najpovoljnije cene www.silverauto.rs)
Wax it Wet 500 ml

Voskirajte dok sušite automobil do visokog završnog sjaja.

NAJBRŽI NAČIN DO VOSKIRANIH KOLA

Jedisntvena formula koja omogućava  jednostavno voskiranje automobila dok se suši. Napredni voskovi na bazi vode i polimera se vezuju za farbane površine dok se suše. Visok sjaj i dugotrajna zaštita od spoljnih elemenata.

Kornjačini saveti: Za najbolje rezultate uvek ispirati i cediti jelensku kožu ili krpu prilikom sušenja svakog dela automobila posebno. Ne koristiti na površinama koje su vruće na dodir. Na matiranim i izbledelim površinama, koristiti Turtle wax restaurator boje koji obnavlja završni sloj. Prekomerna količina proizvoda se može ukloniti vlažnom krpom.

Uputstvo za upotrebu: 1. Oprati kola koristeći šampon TurtleWax, isprati šampon i ostaviti automobil vlažnim. 2. Dobro promućkati bocu. 3. Poprskati proizvod na automobil tretirajući  deo po deo. Samo nekoliko puta po svakoj zoni je dovoljno. 4.Obrisati  jelenkom kožicom (ili mekanom krpom) kako bi se  rasporedio proizvod  i  uklonio višak vode. Ostatak u vidu mlečno bele boje će prirodno ispariti i ostaviti površinu suvom.

Pakovanje: 500 m

Serijski broj: FG7918

 

Napiši komentar

Ne svidja mi se Svidja mi se
Captcha
  • Šifra proizvoda: 248
630.00 din
Bez PDV: 630.00 din
Informacije o korišćenju kolačića
Ovaj website koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.