Kategorije

Carnauba Car Wax 500 ml

Carnauba Car Wax 500 ml
Šifra proizvoda: 243
Dostupnost: Na stanju
850.00 din
Količina: Dodaj u korpu

 Automobilski vosak za dugotrajnu zaštitu i sjaj.Carnauba Wax nudi poboljšanu formulu sa dugotrajnim rezultatima.  Kombinuje ono najbolje iz prirode,  uz pomoć moderne tehnologije.  Koristi Brazilian Carnauba ,najjači vosak u prirodi,  koji je nagrađen zbog izuzetne izdržljivosti i jačine sjaja. Ojačan silikonima nano tehnologije,  odlično prijanja na farbane površine pružajući ravnomeran i dugotrajan sjaj.

KORNJAČINI SAVETI:  Ako  na farbanim površinama ima nepravilnosti i blagih ogrebotina,  prvo naneti polir  restaurator koji obnavlja boju i uklanja ogrebotine.. Proizvod ne koristiti pod direktnim sunčevim zracima ili na vrućoj farbi.  Ne koristiti ako je sloj laka oštećen.  Izbegavati kontakt sa staklom i branicima.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU: 1. Postarati se da farba bude suva i čista i dobro promućkati bocu. 2. Sipati vosak na čistu krpu i naneti ga kružnim, preklapajućim pokretima, postepeno deo po deo. 3. Ostaviti da se osuši do mlečno bele boje  a zatim ispolirati čistom, suvom,  mekom krpom. 4. Lagano polirati da bi se istakao visok sjaj. 

Pakovanje: 500ml

Serijski broj: FG7898

Još uvek nema komentara za ovaj proizvod
.

Napiši komentar

Ime:


Recenzija:Note: HTML nije preveden!

Ocena: Loše           Dobro

Unesite kod sa slike:Tagovi: turtle wax